Over Ons

Over Hoveniersbedrijf Hiemstra

Als u een professioneel hoveniersbedrijf zoekt kunnen wij u van dienst zijn, of u nu een kleine tuinbestrating wilt of een groot tuinonderhoud, Hoveniersbedrijf Hiemstra Makkum is uw partner wanneer u een professioneel en betaalbaar hoveniersbedrijf zoekt. Wij adviseren, ontwerpen, realiseren, en onderhouden tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Hoveniersbedrijf Hiemstra werkt met een enorm gedreven passie met groen!

Tuin tips!
Snoeien
De wintermaanden (januari en februari) zijn bij uitstek geschikt om bepaalde bladverliezende bomen en heesters/struiken te snoeien
Tuin tips!
Onderhoud
In het groeiseizoen kunnen wij uw tuin onderhouden, door o.a. het gras te maaien, borders schoon te houden van onkruid en het spuiten van de bestrating. Ook het bemesten van uw tuin is een belangrijk onderdeel.
Tuin tips!
Een nieuwe tuin
Zolang het niet vriest kunnen wij uw tuin opnieuw aanleggen. Bepaal goed wat uw wensen zijn. Wij kunnen u hierin van advies voorzien en het project tot in de puntjes verzorgen!
Tuin tips!
Winterbeurt
In het najaar, zodra de bladeren van de bomen zijn, kunnen wij uw tuin een winterbeurt geven. Hierbij kunt u denken aan: het snoeien van uw tuin, het spitten van de borders, opruimen van het blad en eventueel het aanplanten of verplanten van uw beplanting.